Kompakt Kalenderen

by Tanker-Om-Ledelse  

Om Kompakt Kalenderen
Dette er et helt simpelt og lavteknologisk værktøj til brug for planlægning af opgaver, projekter med videre. Kompakt Kalenderen er udviklet af David Seah og jeg har oversat og tilpasset den til dansk brug. Jeg er selv begyndt at anvende kalenderen, da den er så simpel at gå til og kan trækkes frem under et møde.

kompaktkalender


Hvorfor dette design?
Cayndy Bar o'time kalder David Seah også designet, men det er ikke blot en fiks ide. Designets tanke er at et helt år kan ses på en side. Det giver en stor overskuelighed, det er nemt at tælle arbejdsdage og det minder lidt om et Gantt kort. Et gantt kort fylder blot en hel del mere

Hvordan bruges kalenderen
Download excel filen og åben den på din pc. Det første faneblad giver lidt vejledning, men ellers vælg kalender fanebladet og du er klar til at starte.
Sæt en ring rundt om startdatoen og lav en streg ud til kommentarområdet til højre. Her skriver du blot kommentarerne. Jeg har udviklet min egen tegnsætning, med bølgede linier, firkantede kasser osv.
Kalenderen kan nu også selv regne frem, hvis du skifter årstal.

Udskriv kalenderen
Kalenderen er sat op til nemt at kunne printes i A4. Du kan vælge kun at print et par måneder ud og overskrifter og lignende vil stadig komme med på udskriften

NYT 2010 og 2011 VERSIONEN KLAR !
Du kan hente filerne i excel eller pdf format HER

1 comment

User ratings
5 star:
 
(1)
4 star:
 
(0)
3 star:
 
(0)
2 star:
 
(0)
1 star:
 
(0)
1 rating
Average user rating:
*****(5.0)
Comment from: Marcus
Marcus
*****

Super godt råd med den kalender. Jeg er begyndt at bruge det og synes godt om det:-)

19/10/09 @ 14:07


Form is loading...