Category: "Baggrund"

Hvorfor "Tanker om ledelse"?

by Tanker-Om-Ledelse  

Tid til tanke, fordybelse og inspiration er vigtigt som leder. Vi giver ledere værktøjer, metoder, artikler, debat, litteratur og Tanker om Ledelse.
Vi har valgt at samle materiale på tanker-om-ledelse.dk, for på den måde at få andres feedback og starte debat. Samtidig arbejder vi også med at udvikle og samle hjælpeværktøjer og lignende, som andre vil kunne drage nytte af. På sigt vil vi gerne samle materialet på siden i bogform.

Forfatterens baggrund
Jeg har selv siden 2001 arbejdet som leder i mit arbejdsliv. I første omgang som teamleder og siden 2004 som afdelingsleder for mellem 60 og 110 ansatte. I dag arbejder jeg uden for landet grænser, med ledelse på direktørniveau. Som leder har jeg arbejdet en del med Lean på et praktisk og dagligdags niveau, hvilket også gør at der her er en del referencer til Lean.
Alle referencer til virkelige personer er omskrevet og talmateriale er som udgangspunkt virkelige data. Dog stammer data ikke fra min hverdag.

Copyright
Alt materiale samlet her er beskyttet af copyright. Men at linke til siden eller hente inspiration her er frit for alle. Skulle der være spørgsmål om brug af materiale, så kontakt mig.

Omtale af bøger med videre
Danske bøger og lignende materialer, der relaterer sig til ledelse og udvikling fortjener en plads på vores sider. Du er derfor velkommen til at kontakte os og fremsende eventuelt materiale til omtale. Vi garanterer ikke omtale og er uafhængige, hvilket gør at vi forbeholder os retten til ikke at omtale bøger og lignende.

Annoncører
Der findes reklamer på vores sider, som sikrer betaling af de udgifter der er ved at drive websiden. Skulle du have spørgsmål som eventuel annoncør er du velkommen til at kontakte os.

kontakt os Kontakt os

Med venlig hilsen
Henrik Nielsen

Copyright 2007-2010 tanker-om-ledelse.dk

Få feeds direkte i Outlook

by Tanker-Om-Ledelse  

Du kan få feeds fra Tanker-Om-Ledelse.dk direkte leveret i Outlook på din pc. Det afhænger lidt af hvilken versioner af Microsoft produkter du bruger.
Prøv at kigge i Outlook om du ikke har en folder som denne:
rss outlook

Links til feeds finder du i menuen i højre side:
rss outlook

Du kan også oprette dig som bruger, så får du nye indlæg tilsendt helt automatisk.