Litteratur II

by Tanker-Om-Ledelse  

Nye bøger er kommet til listen. What is lean six sigma? - Mike George, Dave Rowlands & Bill Kastle Let læst bog, der handler om en kombination af Lean og Six Sigma. Der er helt klart styrker og svagheder ved Lean, TQM, Six Sigma, TPM osv. Men kombinationer af ovenstående kan være stærke. Bogen handler om Lean Six Sigma. For mig satte den en del tanker igang, som nemt kunne bruges i hverdagen, selvom man ikke arbejder med Lean eller Six Sigma.

What is lean six sigma
Gå direkte til Saxo

Få tingene gjort - David Allen Få tingene gjort er en lidt tykkere sag, som måske kan koges ned til et af de flow diagrammer der er vist i bogen. Men den er absolut værd at læse og man kan blot springe eksemplerne over, hvis pointen er klar. Målet er at få overblik over sine ting og behandle alle sine inputs efter en fast standard. Når man flytter tingene fra tankerne til papir, skaber det et overskud til nye tanker. Jeg er gået væk fra min egen notesbog og referater over til de lister, der er beskrevet i bogen. Det hjælper at rydde op og det hjælper at skabe overblik.

Få tingene gjort
Gå direkte til Saxo

Livsnavigatøren - Camilla Kring Mest af alt et debatoplæg eller tankevækker. Bogen beskriver samfundet, individet og dets navigation i livet. Samfundet ændrer sig hele tiden og det bør vi også gøre. Bogen har sat interessante tanker igang hos mig i relation til ledelse.
Livsnavigatøren
Gå direkte til Saxo

Livets Cirkel - Hawk of the Yellow Wind er absolut værd at læse. Bogen rummer en stor mændge visdom, som også kan beskrives med bogens undertitel; kærlighed, kommunikation og grænser. Bogen findes på Dansk, men er tit udsolgt.
Livets Cirkel
Gå direkte til Saxo

Factory Physics - W. Hopp's bog om de regler eller teorier der kan anvendes i en fabrik. Fabrik skal dog ses som et vidt begreb, da mnage af teorierne kan bruges på alle typer produktion, service og lignende.
Factory Physics
Gå direkte til Saxo

No feedback yet


Form is loading...